۷۰ نکته در پاکسازی بدن از سموم به روش طبیعی (قسمت اول)

امروزه با آلوده شدن هوا و مواد غذایی، آمار بیماری‌ها بسیار زیاد شده است. بسیاری از بیماری‌ها نتیجه تجمع سموم

ادامه

غذاهای مفید و مضر برای کلیه و کبد

غذاهای مفید برای کلیه‌ها غذاهایی که همیشه کلیه را سالم، شاداب و باطراوت نگه می‌دارند، عبارتند از: نوشیدن روزی ۶

ادامه

۱۰ دلیل سپاسگزاری بدن از شما به خاطر خوردن سالسا

نوشته لوری زانینی، نویسنده وب سایت خط سلامتی، ترجمه گروه مترجمان مفیدطب فلفل هالاپینو و گوجه‌فرنگی یا حتی انبه یا

ادامه

انواع شربت و معجون، مناسب برای فصل گرما

شیر گردو مواد لازم: مغز گردوی سالم و خام: ۵۰ گرم عسل: ۳ قاشق غذاخوری آب سرد یا شیر: ۳

ادامه

طرز تهیه انواع سس و سالاد ۲

سالاد لبوی قرمز مواد لازم: لبوی پخته شده: ۱۰۰ گرم روغن زیتون: ۱ قاشق چای‌خوری پودر شوید خشک: ۱ قاشق

ادامه

طرز تهیه انواع پلو و خواص درمانی آنها

 زرشک پلو مواد لازم: برنج: ۴ پیمانه سبوس دوم برنج: ۱ قاشق غذاخوری خلال پوست پرتقال: ۱ قاشق غذاخوری زرشک

ادامه

انواع دسر، شکلات و شیرینی‌های سنتی ۲

شکلات صبحانه نارگیلی مواد لازم: ارده: ۶ قاشق غذاخوری عسل: ۱ قاشق غذاخوری پودر نارگیل: ۱ قاشق غذاخوری پودر پسته:

ادامه

طرز تهیه و خواص انواع خوراک و خورش ۱

خورش فسنجان مواد لازم: گردوی چرخ‌کرده: ۱ لیوان پیاز کوچک: ۱ عدد رب انار: ۱ قاشق غذاخوری شیره انگور یا

ادامه

طرز تهیه و خواص غذایی انواع سالاد و سس ۱

سس مایونز: مواد لازم: ارده:۱ قاشق غذاخوری سیر: ۱ حبه نخود پخته: شش قاشق غذاخوری روغن زیتون: ۱ لیوان نمک:

ادامه

آموزش تهیه انواع دسر ها و شیرینی‌های سنتی و ایرانی ۱

در این مطلب با آموزش تهیه چهار نوع دسر سنتی ایران، که معمولاً در ماه رمضان کاربرد دارند و علاوه

ادامه

شربت شیر بادام عسل و خواص آن


Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/html/wp-content/plugins/linkify-text/linkify-text.php on line 295

سال‌ها است که خواص آنتی‌بیوتیکی و ضدویروسی عسل شناخته شده است و مردم از آن برای درمان گلودرد و نابودی

ادامه

طرز پخت شیرین پلو و مواد مغذی آن


Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/html/wp-content/plugins/linkify-text/linkify-text.php on line 295

مواد لازم: برنج: ۴ پیمانه گوشت مرغ با بوقلمون: ۲۰۰ گرم خلال نارنج: ۵۰ گرم خلال پسته و خلال بادام:

ادامه

طرز پخت عدس پلو با کشمش


Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/html/wp-content/plugins/linkify-text/linkify-text.php on line 295

مواد لازم: برنج: ۴ پیمانه سبوس دوم برنج: ۱ قاشق غذاخوری عدس: ۳۰۰ گرم کشمش پلویی: ۲۵۰ گرم روغن زیتون:

ادامه

طرز تهیه شوید باقالی پلو


Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/html/wp-content/plugins/linkify-text/linkify-text.php on line 295

شوید‌ دارای طبع گرم و خشک است. درجه قوای آن ۲ و مصلح این گیاه آبلیمو، آبغوره، ترشی‌های طبیعی و

ادامه

پخت پلو


Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/html/wp-content/plugins/linkify-text/linkify-text.php on line 295

از نظر طب قدیم ایرانی برنج دارای طبع معتدل و خشک است. البته بستگی دارد چگونه آن را درست کنید.

ادامه