انواع شربت و معجون، مناسب برای فصل گرما

شیر گردو مواد لازم: مغز گردوی سالم و خام: ۵۰ گرم عسل: ۳ قاشق غذاخوری آب سرد یا شیر: ۳

ادامه

طرز تهیه انواع سس و سالاد ۲

سالاد لبوی قرمز مواد لازم: لبوی پخته شده: ۱۰۰ گرم روغن زیتون: ۱ قاشق چای‌خوری پودر شوید خشک: ۱ قاشق

ادامه

طرز تهیه انواع پلو و خواص درمانی آنها

 زرشک پلو مواد لازم: برنج: ۴ پیمانه سبوس دوم برنج: ۱ قاشق غذاخوری خلال پوست پرتقال: ۱ قاشق غذاخوری زرشک

ادامه

انواع دسر، شکلات و شیرینی‌های سنتی ۲

شکلات صبحانه نارگیلی مواد لازم: ارده: ۶ قاشق غذاخوری عسل: ۱ قاشق غذاخوری پودر نارگیل: ۱ قاشق غذاخوری پودر پسته:

ادامه

طرز تهیه و خواص انواع خوراک و خورش ۱

خورش فسنجان مواد لازم: گردوی چرخ‌کرده: ۱ لیوان پیاز کوچک: ۱ عدد رب انار: ۱ قاشق غذاخوری شیره انگور یا

ادامه

طرز تهیه و خواص غذایی انواع سالاد و سس ۱

سس مایونز: مواد لازم: ارده:۱ قاشق غذاخوری سیر: ۱ حبه نخود پخته: شش قاشق غذاخوری روغن زیتون: ۱ لیوان نمک:

ادامه

آموزش تهیه انواع دسر ها و شیرینی‌های سنتی و ایرانی ۱

در این مطلب با آموزش تهیه چهار نوع دسر سنتی ایران، که معمولاً در ماه رمضان کاربرد دارند و علاوه

ادامه

شربت شیر بادام عسل و خواص آن


Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/html/wp-content/plugins/linkify-text/linkify-text.php on line 295

سال‌ها است که خواص آنتی‌بیوتیکی و ضدویروسی عسل شناخته شده است و مردم از آن برای درمان گلودرد و نابودی

ادامه

طرز پخت شیرین پلو و مواد مغذی آن


Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/html/wp-content/plugins/linkify-text/linkify-text.php on line 295

مواد لازم: برنج: ۴ پیمانه گوشت مرغ با بوقلمون: ۲۰۰ گرم خلال نارنج: ۵۰ گرم خلال پسته و خلال بادام:

ادامه

طرز پخت عدس پلو با کشمش


Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/html/wp-content/plugins/linkify-text/linkify-text.php on line 295

مواد لازم: برنج: ۴ پیمانه سبوس دوم برنج: ۱ قاشق غذاخوری عدس: ۳۰۰ گرم کشمش پلویی: ۲۵۰ گرم روغن زیتون:

ادامه

طرز تهیه شوید باقالی پلو


Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/html/wp-content/plugins/linkify-text/linkify-text.php on line 295

شوید‌ دارای طبع گرم و خشک است. درجه قوای آن ۲ و مصلح این گیاه آبلیمو، آبغوره، ترشی‌های طبیعی و

ادامه

پخت پلو


Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/html/wp-content/plugins/linkify-text/linkify-text.php on line 295

از نظر طب قدیم ایرانی برنج دارای طبع معتدل و خشک است. البته بستگی دارد چگونه آن را درست کنید.

ادامه

ادویه های پرخاصیت

بیشتر خانم‌ها از ادویه‌ها فقط برای طعم‌دار کردن غذاها استفاده می‌کنند چراکه بر این باورند راز خوشمزه شدن غذاها در

ادامه

چهارده باور نادرست در مورد خرید خواروبار منزل

انتخاب آگاهانه غذاها می‌تواند باعث سلامت و صرفه‌جویی در وقت و هزینه شما شود. باور نادرست: محصولات ارگانیک همیشه سالمتر

ادامه

۶ غذای آسان سالم جنوبی که باید امتحان کنید.

خانه جایی است که قلب شما آنجاست، و اگر از اهالی جنوب آمریکا باشید، هیچ چیزی مانند گوشت دنده کبابی،

ادامه

۷ غذای ساده برای پایین آوردن کلسترول

نوشته: شارلوت لیبو، نویسنده وب سایت سلامت روزمره اگر کلسترول بالا دارید، لازم است در انتخاب غذای خود هوشمندانه عمل

ادامه