ادویه های پرخاصیت

بیشتر خانم‌ها از ادویه‌ها فقط برای طعم‌دار کردن غذاها استفاده می‌کنند چراکه بر این باورند راز خوشمزه شدن غذاها در

ادامه

از سم‌زدایی بدن تا کاهش وزن با شربت عسل

موارد مصرف و اثرات درمانی عسل را،در این مقاله مطالعه نمایید. عسل مانند یک آنتی بیوتیک طبیعی عمل می‌کند و

ادامه

رژیم کربوهیدرات پایین کمک به متابولیسم (سازوکار بدن)

نوشته: سرنا گردن، نویسنده وب سایت سلامت روزمره   کاهش دادن مصرف شیرینی کمک کننده است، در حالی که ورزش

ادامه

زندگی صحیح همراه با سلامتی – دستورات تغذیه مخصوص هر مزاج

برای تشخیص مزاج خود می‌توانید مقاله‌های جامع مفید طب درباره مزاج شناسی ۱، ۲، ۳ را مطالعه نمایید. بخش اول

ادامه

زندگی صحیح همراه با سلامتی قسمت اول

طب سنتی ایران حفظ سلامتی (بهداشت و یا پیشگیری) و درمان بیماری‌ها را به طور عمده در یک عبارت خلاصه

ادامه

آشنایی با ارکان و امزجه در طب سنتی ایران ۳

برای آشنایی مزاج شناسی در طب سنتی، اینجا و برای آشنایی با خصوصیات مزاج‌های مختلف، اینجا را مطالعه نمایید. اخلاط

ادامه

آشنایی با ارکان و امزجه در طب سنتی ایران ۲

آشنایی با ارکان و امزجه در طب سنتی ایران بخش ۱، را اینجا مطالعه نمایید. شاید بتوان گفت که مزاج

ادامه

چهارده باور نادرست در مورد خرید خواروبار منزل

انتخاب آگاهانه غذاها می‌تواند باعث سلامت و صرفه‌جویی در وقت و هزینه شما شود. باور نادرست: محصولات ارگانیک همیشه سالمتر

ادامه

آشنایی با ارکان و امزجه در طب سنتی ایران ۱

مزاج شناسی شاید بتوان گفت که مزاج شناسی مهم‌ترین بخش در فهم طب سنتی ایران و همچنین طب اسلامی است.

ادامه

میوه کیوی سازگار با انواع پوست‌ها

برای مطالعه فواید درمانی کیوی، اینجا کلیک کنید. خوردن سه وعده از میوه‌هایی چون کیوی و سبزیجاتی چون کلم می‌تواند در رنگ

ادامه

فواید درمانی کیوی

ارزش غذایی کیوی: کیوی‌ سرشار از ویتامینC می‌باشد. ویتامین ث موجود در کیوی ۲ برابر پرتقال، ۶ برابر لیموترش و

ادامه

خواص دارویی گل مغربی

گل مغربی با نام عمومیEvening primrose  که در عربی حشیشه الحمار نامیده می‌شود، گیاهی است دو ساله به ارتفاع حداکثر

ادامه

مزاج شناسی در طب سنتی

کلمه مزاج برای همه ایرانیان نام کاملاً آشنایی است. افرادی را که زود عصبانی می‌شوند آتشین مزاج می‌خوانند، افراد دیر

ادامه

آمیگدالین ویتامین ضدسرطان

آمِیگدالین (ویتامین B-۱۷ یا(Laetrile از آمیگدالا به معنی بادام گرفته شده است. آمیگدالین ِیک گلوکوزید سیانو ژنیک و عامل ضد

ادامه

آشنایی با خواص و مضرات خرمالو

ارزش غذایی خرمالو: هر ۱۰۰ گرم خرمالو حاوی ارزش غذایی زیر است: انرژی ۶۰ تا ۷۰ کیلوکالری آب ۷۵.۵ گرم

ادامه